Hur viktig är egentligen sömnen?

Sömn är egentligen lika viktigt för din hälsa som kost, näring och träning. Oavsett om du är gammal eller ung förbättrar rätt mängd sömn och kvaliteten på sömnens den övergripande mentala hälsan hos personer. Den hjälper kroppen att upprätthålla och reglera många vitala funktioner som ger kroppen möjlighet att reparera celler och vävnad, kunna växa och låta kroppen återhämta sig allmänhet.

 

Hur mycket sömn behöver man egentligen? Forskning visar att vuxna behöver mellan sju till nio timmars sömn för att kunna fungera så bra som möjligt dagen efter. Sover du mindre än sju timmar per natt , finns risken att du känner dig trött och orkeslös dagen efter. Sover du mer än nio timmar per natt finns risken att du blir övertrött och skapar dåliga vanor med att sova alldeles för länge om nätterna.

Bedzzz är en jämförelsetjänst för sänger

Bedzzz.se är en jämförelse tjänst online där du som besökare kan få information och jämföra olika typer av sängar från återförsäljare. De ger rådgivning till sina besökare om allt ifrån storlek på sängar, typ av sängar, priser på sängar samt vad du ska tänka på när du köper en ny säng. Oavsett om du är en student som är ute efter en mindre säng i den lägre prisklassen eller om behöver en stor ny kontinent kontinentalsäng till dig och din man eller hustru, kan du hitta information och rådgivning hos bedzzz.

Obwiik säljer hallar och tält för event

Behöver du ett tält till ett event i vår eller sommar? Då kan du hitta detta hos Obwiik.se som är en av de största aktörerna i Norden på hallar, tält och övriga installationer för event. Deras produkter är av hög kvalitet och kan enkelt sättas upp för ditt eller ditt företags event på ett snabbt och smidigt sätt. På deras hemsida kan du se vilka produkter de har tillgängliga, Obwiik kan även hjälpa till med installation samt upp- eller nedmontering.