Funderar du på att köpa dig en robotdammsugare?

Är det så att du funderar på att köpa dig en robotdammsugare? Det är ett ganska bra val för dig som vill underlätta din städning en del. Med en robotdammsugare sparar du tid samt att du även sparar på din rygg. Det eftersom du inte lika ofta behöver dra runt med den vanliga dammsugaren. Idag finns det många modeller samt att det även finns smarta tillbehör för robotdammsugare. Bra saker med en sådan här dammsugare är bland annat:

  • Den dammsuger ditt hem som den programmerats att göra

  • Den kommer åt under och omkring möbler samt i hörn

  • Låter bli platser där det inte ska dammsugas

  • Klarar flera våningsplan med smart minne

Hur fungerar en robotdammsugare?

Oavsett om du köper en billig eller dyr robotdammsugare eller av ett visst märke, så har de alla samma slags grundteknik. Den rör sig över golvet samtidigt som den då suger upp damm och smuts. Det är vanligt att den har hjul, samt att det även finns de modeller som kommer med en mopp, så att det även går att våttorka golvet med den.

Är det en enklare modell så kör de bara runt, är det en mer avancerad robotdammsugare så kan du programmera hur den ska gå. Vanliga egenskaper som finns i robotdammsugare är att det går att göra en schemalagd dammsugning. Den har ofta även sensorer så att den inte faller ner för trappor. Det finns även de som klarar av att ta sig över trösklar och mattkanter.

En och samma robotdammsugare kan även ha flera program. Det kan vara bra om du har ett stort hus med många olika sorters rum. Sedan finns det även de du kan fjärrstyra, det med hjälp av en app.

Köpa bra tillbehör

Om du satsar på en robotdammsugare, men även vill köpa till reservdelar eller andra tillbehör, som till exempel roborock s5 max tillbehör å kan du göra det på smartme.se.