Charterresor och resor från Luleå / Kallax

Bor du i Västerbotten eller Norrbotten? Då är det kanske inte alltid så enkelt att komma iväg på en charterresa eller resa överhuvudtaget. Många tror att de behöver resa via Landvetter eller Arlanda för att komma iväg på en charterresa om man bor i norra Sverige. Det innebär så klart en extra kostnad, och dessutom kan det vara en lång väg att köra bil om man inte bor i närheten av Luleå Kallax Airport, eller Skellefteå flygplats.

 

Charterresor från Luleå

 

Att det erbjuds reguljärflyg till Stockholm och Göteborg från Luleå känner förmodligen de allra flesta till. Men faktum är att det även erbjuds en hel del charterresor och andra resor från Luleå Kallax till varmare länder. Men det finns några tips som kan vara bra att känna till för att öka chansen att få möjlighet att köpa någon av dessa resor.

Så hittar du en resa

 

För det första bör du hålla utkik med jämna mellanrum och se vad som erbjuds. Det kan nämligen skilja sig en hel del från år till år, och från säsong till säsong. Dessutom är det klokt att vara ute i god tid med bokningen av sin resa. För risken att dessa resor blir uppbokade fort är överhängande. Kreta, Mallorca och Gran Canaria är vanlig resmål som brukar gå att besöka genom att flyga direkt från Luleå Kallax. Detta är varma och härliga platser som lämpar sig alldeles utmärkt för sol- och badsemestrar.

Bekvämligheter på flygplatsen

 

Du tar dig enkelt till Luleå flygplats med flygtaxi, buss eller bil. På Luleå flygplats finna alla faciliteter du kan behöva. De har restaurang, café och en liten lekhörna för barnen. Dessutom är flygplatsen relativt liten om man jämför med Arlanda eller Landvetter, vilket gör att det är väldigt lätt att hitta och barnvänligt.