Avloppspumpar för alla tänkbara områden

Behöver ni en ny avloppspump hos er? En avloppspump är jätte bra och behövs inom många olika områden i våra hem, på våra arbetes platser, på skolor och på många andra platser.

Avloppspumpar kan kopplas till en toalett eller till ett helt badrum. Det beror helt på hur ert behov ser ut, och hur ni vill använda pumpen.

Med en avloppspump så kan ni tömma era sanitära installationer som ni har i ert hem. Det spelar ingen roll var era sanitära installationer är placerade i ert hem, det fungerar ändå. Det är även inga problem om ni i efterhand vill installera ytterligare toalettstol i till exempel källaren eller på vinden, det går utmärkt när man använder sig av just avloppspumpar. Det är då enkelt för en kunnig rörmokare att lägga till ytterligare installationer.

Varför ska man ha en avloppspump?

Avloppspumpen är bra för att den leder bort vattnet på de platser där det inte är tillräckligt stort fall på avloppsröret. Det funkar även om man vill lyfta spillvatten.

Det finna alltså många områden som av avloppspump kan vara perfekt för. Har ni frågor om avloppspumpar så kan ni vända er till butiken eller till en rörmokare med era frågor så får ni professionella svar på era funderingar, och de kan ge er de rätta lösningarna.

Olika varianter

Det finns flera olika varianter av Avloppspumpar. Det finns både för WC och för kombinerat WC och tvättställ.

Exempel på en avloppspump för golv stående toalett och vad den gör:

Det finns avloppspumpar som maler ner det som är i den golv stående toaletten med p-lås, och pumpar sedan iväg avlopps vattnet till det befintliga avloppet, även om det är under självfalls nivå. Detta är perfekt om du vill ha en toalett i till exempel källaren eller på vinden. Det är en mycket enkel installation som inte kräver något större rör arbete för en kunnig rörmokare. Ni bör använda er av någon kunnig person när ni gör dessa installationer, ifall att något skulle gå fel, då försäkringsbolaget annars kan vara kinkiga.

När denna typ av avloppspump levereras så medföljer en wc manschett, en utloppsvinkel med en integrerad back ventil, en utlopp slang och en utlopps nippel, samt två stycken golv fästen.