Äventyr genom tid och rum för bättre teamarbete

Är du på jakt efter den där perfekta aktiviteten för kollegorna? Eller kanske för släkten eller vännerna?

Stärk kommunikationen och samarbetsförmågan

Eller så är det en viktig födelsedag eller annat firande på gång? Oavsett vilken anledningen är får ni garanterat en spännande, härlig och lärorik upplevelse om ni bokar in ett besök på Stockholm escape room. Här går ni in i en helt annan värld där ni med gemensamma krafter ska lösa gåtor för att ta er ut. Det är nu det gäller att låta kreativiteten flöda och öppna sinnet! Kommunikation och samarbete är ledorden och ni kommer garanterat att upptäcka dolda talanger hos er alla. Ett besök på Stockholm escape room är ett alldeles utomordentligt sätt för team building samt att öva upp era färdigheter inom just kommunikation och samarbete. Tänk på att tänka utanför boxen – kanske finns lösningen till en gåta under den där trasmattan som du knappt noterade?

Många olika teman
Stockholm escape room erbjuder många olika teman – allt för att ni ska kunna hitta det äventyr som passar just er grupp bäst. Det finns teman som spelas så väl inomhus som utomhus. Du hittar äventyr för alla nivåer och det spelar ingen som helst roll om ni är helt nybörjare som escapers. Det går även alldeles utmärkt att skräddarsy ett tema om ni har särskilda önskemål.
Problemlösning och kreativt tänkande är något som du måste plocka fram under dessa magiska äventyr!
Är ni en stor grupp? Då är temat Agent 21 ett bra val. Det är ett utomhusspel som pågår i 90 minuter och är till för 2 till 132 deltagare.
Oavsett vilket tema ni väljer, kommer ni att få en härlig upplevelse och skapa minnen för livet. Skynda dig att boka ett äventyr som öppnar upp oanade talanger och förmågor samt stärker så väl kommunikationsförmågan som samarbetsförmågan!